PREMIUM TOURNAMENT

Adakah anda bersedia untuk meningkatkan kebolehan anda untuk mencabar komuniti lain, seluruh negara dan akhirnya seluruh rantau untuk menjadi pemain terbaik Cardfight!! Vanguard Bahasa? Cardfight!! Vanguard Bahasa akan mengadakan Premium Tournament di setiap suku tahun yang akan membawa kepada VMC Finale, acara “jemputan-sahaja” untuk pemain terbaik dari seluruh rantau.

Acara Organized Play Season 2022-2023 akan dibahagikan kepada 4 Suku untuk Premium Tournaments. Musim separuh pertama akan bermula dengan Nasional Vanguard di suku pertama dan diikuti oleh Kejuaraan Pasukan Vanguard di suku kedua. Musim separuh kedua akan mempunyai beberapa acara yang akan bermula dengan VMC Finale Qualifiers dalam suku ketiga. Suku Keempat akan menjadi acara penamat Organized Play Season 2022-2023, dengan acara VMC Regionals pada bulan Julai, dan VMC Finale pada bulan Ogos.

MONTHLY EVENTS

REGULAR TOURNAMENT SUPPORT adalah pertandingan yang diadakan di program kedai hobi sebagai ganjaran kepada pemain untuk terus bermain. Dengan permainan yang lebih seronok dan santai, pemain dapat bermain bersama rakan-rakan dan juga komuniti tempatan menggunakan dek kesukaan mereka, dan juga dapat membawa balik PR yang berlainan pada setiap bulan melalui REGULAR TOURNAMENT SUPPORT. 

Pertandingan Bulanan

July 2024

Hari Vanguard

 July 2024